От ноември тази година Научната лаборатория за деца -  Байлаб“

...
От ноември тази година Научната лаборатория за деца -  Байлаб“
Коментари Харесай

Научната лаборатория на Байер за деца вече е дигитална

От ноември тази година Научната лаборатория за деца -  „ Байлаб “ минава в напълно цифров формат, посредством който дава на деца, родители и учители занимателни запаси от света на естествените науки.
Лабораторията се организира в България от 2015 година, като показва научни опити от сферите на химия, биология и физика по атрактивен метод, тъй че да провокира интереса на децата към науката. През миналите години над 5600 възпитаници на възраст от 6 до 12 години взеха присъединяване в изданията на „ Байлаб “.
От 2020 година онлайн на всички, които демонстрират интерес към естествените науки, ще имат достъп до разнообразни материали, видеа и забавни опити, които образно изясняват значими за индивида и природата процеси и феномени и могат да бъдат направени елементарно вкъщи. Съдържанието е на български език и е уместно за деца на възраст сред 5 и 12 години; част от него е във формат, наличен за събаряне и прилагане отвън платформата.
„ В актуалната обстановка е извънредно значимо новото знание да е показано занимателно, интерактивно, да разсънва любознанието и любознателността на децата. Ефективното учене има когнитивна и социално-емоционална съставния елемент. Когато става въпрос за естествени науки е значимо практическата част да може да се осъществя безвредно вкъщи с поддръжка на родители и учители. Надяваме се посредством цифровия формат на Байлаб да допринесем за доста приятни и споделени моменти за дребните откриватели, “ сподели Екатерина Карпузова, Управляващ шеф на Байер България.

„ Кои научни процеси ни оказват помощ за подготвяне на закуска? “, „ Как да си създадем лава-лампа или преспапие вкъщи? “, „ Как цветята утоляват жаждата си? “, „ Каква е връзката сред науката и карането на колело? “, „ Правилно ли мием ръцете си? “ са дребна част от въпросите, чиито отговори дават ресурсите на „ Байлаб “. Екипът учени на TechnoMagicLand създаде видеа с забавни опити, които да добавят наличието на цифровата лаборатория.
Достъпът до всички материали в „ Байлаб “ е безвъзмезден и без потребност от регистрация на от 23.11.2020г., като наличието ще се обновява на регулярна база.
„ Байлаб “ е самодейност на Байер, която цели да даде опция на повече младежи да се допрян до науката по занимателен и увлекателен метод и която се осъществя в България със съдействието на Регионалните ръководства на образованието (РУО) в страната и другарската поддръжка на Сдружението на олимпийските тимове по естествени науки () и.
За Байер
Байер е интернационална компания с главен опит в областите на науките за живота – опазване на здравето и земеделие. Продуктите и услугите на Байер целят да носят изгода на хората, подкрепяйки напъните за превъзмогване на съществени провокации следстие от повишаването и застаряването на популацията в международен мащаб. В същото време Групата цели да основава стойност и усилва капацитета си за печалбa, посредством нововъведения и напредък. Байер се ангажира с правилата на устойчивото развиване, а марката Байер стои зад доверие, отговорност и качество в целия свят. През финансовата 2019 година в Групата работят към 104 000 чиновници, а компанията осъществя продажби в размер на 43.5 милиарда евро. Капиталовите разноски възлизат на 2.9 милиарда евро, а разноските за научноизследователска и развойна активност на 5.3 милиарда евро. За повече информация посетете.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР